Het Zeeuws Bureau voor Toegepaste Psychologie helpt organisaties en particulieren bij het aanpakken van werkgerelateerde vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in personeelsselectie en loopbaanadvisering. » Lees meer

Online Assessments

Tests afnemen buiten kantooruren? Spoedklus? Kandidaat zit aan de andere kant van de wereld? Het zbtp beschikt over de tools om snel en flexibel in te spelen op uw vragen. Mét behoud van onze ouderwetse degelijkheid en zorgvuldigheid. Mail uw vraag naar sad@zbtp.com.

View all our Features
  • Diensten voor organisaties

    In de loop der jaren hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd van organisaties die professioneel omgaan met de ontwikkeling van hun personeel.

    Het zbtp werkt voor een breed scala aan bedrijven, overheidsorganisaties en not for profit instellingen. Van havenbedrijven tot ziekenhuizen, van gemeentes tot hogescholen, van rechtbanken tot voedselproducenten, van multinationals tot het lokale midden en kleinbedrijf.

  • Diensten voor particulieren

    Wij helpen particuliere klanten met alle keuzes op het vlak van opleidingen, beroepen en loopbanen.    Vanaf 15 jaar moet iedereen keuzes maken die forse consequenties hebben voor de toekomst. Welk profiel past het beste bij mij? Kan ik deze opleiding aan? Hoe geef ik mijn carrière een nieuwe impuls? Het zbtp heeft de expertise in huis om samen met u dit soort vragen te beantwoorden.