Coaching voor medewerkers

Wil je in jouw organisatie aan medewerkers coaching aanbieden? Wij geloven niet dat het zinvol is om iemand “op coaching te sturen”. Bied de mogelijkheid aan en geef steun, maar laat de medewerker zelf initiatief nemen.

Stuur een mail naar marit@zbtp.com voor een vrijblijvende kennismaking en vragen over onze coachtrajecten.

Aanpak, kennismaking, intake en advies

Voordat je een coachtraject in overweging neemt bij het zbtp, plannen we indien nodig eerst een vrijblijvende kennismaking. Daarna doen we de intake, dit is de start van ieder coachtraject.

Na de intake formuleren we het doel van het traject en bespreken we ons voorstel. We brengen de intake in rekening omdat we een objectief advies geven over de situatie van de coachee, de intake is dus geen verkooppraatje. Het kan namelijk goed zijn dat aan het einde van de intake blijkt dat iets anders beter past bij jullie, bijvoorbeeld een training, een leerervaring op het werk of een mentor.

NB: De coachgesprekken zijn in volledige vertrouwelijkheid met de coachee. Het is dan ook aan hem of haar wat en wanneer resultaten van het traject besproken worden met de opdrachtgever. De coach geeft nooit informatie over de coachee of het traject aan de opdrachtgever. We gaan er wel van uit dat je als opdrachtgever het verschil gaat merken in het gedrag en/of de beslissingen die de coachee neemt in het dagelijks leven en op het werk.

Locatie en prijzen

Coachgesprekken vinden op maandag t/m donderdag plaats op ons kantoor aan de Londensekaai 13 in Middelburg. Ook is het mogelijk om op het werk van de coachee af te spreken – daarvoor is het belangrijk een ruimte te regelen waar we ongestoord en vrijuit kunnen praten. Hiervoor rekenen we dan extra een reiskostenvergoeding.

Op aanvraag is het mogelijk om op vrijdag of zaterdag in Rotterdam af te spreken – hier zit een meerprijs aan per gesprek voor de huur van de locatie.

Prijzen op aanvraag – neem contact op met marit@zbtp.com voor een vrijblijvende kennismaking en/of offerte.