Coaching

Coaching helpt jou op een dusdanige manier dat je zelf meer regie kunt nemen in je werk en in je leven. Je wordt bewuster van je eigen krachten, belemmeringen en wensen – en van die van de mensen om je heen. Coachsessies kunnen gaan over het reflecteren op lastige situaties op het werk tot aan het ontwikkelen van competenties of het onderzoeken van meer persoonlijke vragen die jou bezig houden. 

Denk aan vragen als: Wat wil ik? Waar sta ik voor? Hoe kan ik bewuster gedrag inzetten? Wat beïnvloedt mijn gedrag? Wat als ik het moeilijk vind om keuzes te maken? Wat kan ik doen om mijn onzekerheid los te laten? Hoe ga ik om met emoties zoals verdriet en boosheid van mijzelf en anderen? Wat kan ik doen om meer impact te maken op mijn werk? Hoe kan ik me meer mezelf voelen?

Het kan ook best zijn dat je binnenkomt met een loopbaanvraagstuk en dat deze verschuift naar een bredere coachvraag. Marit is arbeids- & organisatie psycholoog en coach en werkt met verschillende technieken uit onder andere ACT, Voice Dialogue en Systemisch coachen. Marit’s aanpak is altijd ontwikkelingsgericht, met de overtuiging dat iedereen die verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf, terecht kan komen waar hij of zij wil zijn. Daarbij heeft ze veel aandacht voor wie je bent en wat jij belangrijk vindt en is ze tegelijkertijd direct, eerlijk en duidelijk.

Stuur een mail naar marit@zbtp.com voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan via Teams of we drinken een kop koffie. Vervolgens maken we indien gewenst een afspraak voor een eerste sessie.

Aanpak en tarieven coaching voor particulieren

De eerste sessie is een intake, dat doen we altijd voordat we een coachtraject starten. Aan het einde van deze intake formuleren we jouw coachvraag  en bespreken we wat de opties zijn; wat goed bij jou zou passen qua gespreksduur en frequentie. Je hoeft geen beslissing te nemen aan het einde van de intake, daar neem je de tijd voor thuis, we hebben daarna dan contact over jouw beslissing of je een coachtraject in wilt of niet.

Prijzen* en locatie
Vrijblijvende kennismaking/ intake
Optioneel: Uitgebreide intake met persoonlijkheidsonderzoek€ 295,-
Losse gesprekken (per uur)€ 125,-
Losse gesprekken (5 kwartier)€ 155,-
Losse gesprekken (anderhalf uur)€ 175,-
Coachtraject van 6 gesprekken van gemiddeld 5 kwartier€ 895,-

Coachgesprekken vinden op maandag t/m donderdag plaats op ons kantoor aan de Londensekaai 13 in Middelburg.

Ook is het mogelijk om op je werk af te spreken – daarvoor is het belangrijk een ruimte te regelen waar we ongestoord en vrijuit kunnen praten. Afhankelijk van de locatie komen hier dan eventueel reiskosten bij.

*Dit zijn particulieren prijzen voor 2024, inclusief BTW – informatie voor bedrijven vind je hier.